Novinky

Odpovědi na časté dotazy 5.6.2020

Dobrý den,
dostávám řadu telefonických dotazů, sms, messenger, takže se pokusím vám dát informace, o které žádáte. Dnes jsme měli schůzku důvěrníků s vedením firmy, takže nám odpovědi na některé otázky dali.
Nejdříve bych ráda upozornila, že CAFETERIE není program odborů, proto dotazy, jak zakoupit čipovou kartu, jak objednat přes fakturu, jak vůbec aktivovat účet apod.směřujte na paní zodpovědnou za tento benefit, Evu Matějičnou z HR, 3.patro výškové budovy, tel.556623010, nebo email ematejic@varroclighting.com.

DOCHÁZKOVÝ BONUS - NEBYL ZRUŠEN!!!
Za měsíc duben, kdy se pracovalo v omezeném provozu, byly vypočítány nároky na docházkový bonus a byly vyplaceny ve výplatě za květen, stejně tak bude výplata bonusu pokračovat v dalších měsících.

VÝKONNOSTNÍ ODMĚNY - za měsíc duben nebyly splněny kritéria pro výpočet prémií, výroba jela na 10-15%
a to převážně náhradní díly a skluzy, takže nárok na prémie nevznikl.

ŽÁDÁM VÁS VŠECHNY, příští týden budou probíhat schůzky s vedením, kde budou tyto záležitosti vysvětlovány
a také se zde dozvíte nové kritéria pro výpočet výkonnostním prémií pro aktuální fiskální rok.
ZÚČASTNĚTE SE VŠICHNI TĚCHTO SCHŮZEK, PŘIPRAVTE SI DOTAZY NA VEDENÍ A PTEJTE SE JICH NA SCHŮZKÁCH, NA VŠE CO VÁS ZAJÍMÁ.

V příštím týdnu by jste měli dostat také informaci o čerpání dovolených po jednotlivých úsecích.

Příští týden budeme v kanceláři, pokud se chcete zastavit pro vstupenky, nebo poukaz MDŽ osobně, volejte raději na 556623395, 556623304 a ověřte, že jsme přítomni, ať nejsme někde ve výrobě.

Mějte hezký víkend. Jana Hudáková